EASy68K
http://easy68k.com/EASy68Kforum/

Output Window
http://easy68k.com/EASy68Kforum/viewtopic.php?f=9&t=934
Page 1 of 1

Author:  Seeyabye [ Thu Nov 04, 2010 4:42 am ]
Post subject:  Output Window

Hello,

I was wondering, if I tend to type more than the Output Window's width, it will not be shown, nor will the wrap down. Is there a way actually to have it wrapped down automatically or I have to do this manually?

Thanks!

Author:  profkelly [ Thu Nov 04, 2010 10:33 am ]
Post subject: 

There is no way to automatically wrap input or output text.
I will move this to the "Wish List" and add that feature if I get a free moment.

Author:  profkelly [ Sat Apr 16, 2011 1:07 am ]
Post subject: 

Added Output Window Text Wrap option to Sim68K v5.9.0

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/